Mit árulnak el róla a képei?

Mit árulnak el róla a képei?

Manapság nagyon divatos dolog az interneten ismerkedni. Vitathatatlanul sok előnye van, főleg a modern ember számára. Arra azonban ügyelnünk kell, hogy kevés terünk van a kibontakozásra, néhány kép, és egy rövidke szöveg, melyben a legtöbb esetben zanzásítanunk kell, kik is vagyunk valójában. Így aztán nem csak a saját képeink megválogatásában, de a többi ember megismerésében is segítségünkre lehetnek a fotóalbumok. Például megtudjuk az illetőről a képválogatás alapján, hogy mik számára a fontos dolgok.

Ha egy férfi az autójával pózol, akkor vagy szereti a státuszszimbólumokat, vagy épp az autó több számára járműnél, inkább hobbi. Hasonló a helyzet a nyaralós képekkel. Azt is jelentheti, hogy az illető szeret utazni, de elképzelhető, hogy figyelemfelkeltő szeretne lenni.

Ha külföldön készült képpel szeretne izgalmasnak tűnni, akkor láthatjuk, hogy az ő szemében az utazás izgalmas dolog, hiszen másokról is azt feltételezi, hogy emiatt érdekesebb ember lesz a szemükben. Egy főzős, vagy étteremben, izgalmas fogás mellett készült kép a gasztronómiai érdeklődésre utalhat. A színházban készült képpel pedig azt akarja elérni az illető, hogy műveltnek tűnjön, illetve egy ilyen kép feltételezi, hogy a kultúra irányába nyitott partnert keres.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük