A kotyogós

A kotyogós

A kotyogós kávéfőző egyet jelent a minőségi olasz, fekete kávéval. Ezt általában csak reggel isszuk, mivel a kotyogós kávé nagyon erős, aromás, ezért hosszan tart az ereje.

Ha igazán minőségi kávét szeretnél készíteni, akkor csak frissen őrölt kávét és tisztított vizet használj.

Sokan túl keserűnek találják a kotyogós kávéfőzőkben készült kávét. Ennek kiküszöbölésére melegítsd elő a kávéfőzőbe töltendő vizet, így a darált kávé nem fog annyira túlhevülni.

További trükk, hogy ne főzd ezt a fajta kávét túl magas hőfokon, túl magas lángon, mert akkor megéghet a kávé és álomból rémálom lesz a kávézás.

Ha bővebben érdekel a kotyogós kávéfőző történelme és szeretnél elmélyedni a történelmében, akkor olvasd el az ecoffee.hu kotyogós cikkét a témában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük